Tutustu meihin

Kuvassa edessä Anu Toivola (oik.) ja Heidi Merima, takarivissä vasemmalta Johannes Repo, Jesse Ollula, Pauli Jokinen, Sirpa Pääkkönen ja Elisa Helenius

Kurkkaa keitä mediaposselaiset ovat ja tutustu tarjoamiimme palveluihin!

Heidi Merima

Mediaposse Helsingin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Monimediatoimittaja 25 vuoden kokemuksella. Juttuni ovat voittaneet lukijaäänestyksiä ja kuviani on ollut viime aikoina useissa eri aikakauslehdissä.

Olen toinen Mediaposse Helsingin juniorikuvaajista (ammattikuvauskokemus 5-10v) ja minut voi buukata kosinta,- polttari,- hää- ja huomenlahjakuvauksiin. Kysy myös perhe- ja lemmikkikuvista sekä videoista.

Portfolioni löytyy osoitteesta heidimerima.simplesite.com

Sirpa Pääkkönen

Olen monipuolinen sisälllöntuottaja. Kirjoitan lehtijuttuja, tiedoitteita, esitteitä, uutiskirjeitä ja tekstejä yritysten nettisivuille sekä teen somesisältöä.

Olen toinen MPH:n juniorikuvaajista (ammattikuvauskokemus 5-10v); editoin, valokuvaan ja teen kevytrakenteisia videoita.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Minulla on pitkä kokemus toimittajan työstä Helsingin Sanomissa. Olen työskennellyt myös tiedottajana ja tuottajana ennen siirtymistäni Mediaposse Helsinkiin.

Anu Toivola

Monipuolinen graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Minulta luonnistuvat mm. erilaisten ulkoasujen suunnittelutyöt, taitto, logot, kuvitukset eri tyylilajein, yritysilmeet ja markkinointimateriaalit.

Olen suunnitellut ulkoasuja mm. kirjoihin, esitteisiin, flyereihin, käyntikortteihin ja julisteisiin sekä toteuttanut kuvituksia eri kanaviin.

Hyvännäköinen jälki on intohimoni. Olen tarkka typografisten ja muiden ulkoasullisten seikkojen suhteen.

Anna Lindy

Olen Mediapossen hallituksen varapuheenjohtaja.

Koulutukseltani olen medianomi. Työskentelen pääasiassa tv-sarjojen ja elokuvien tuotantopuolen hommissa, mm. apulaisohjaajana ja / tai tuotantokoordininaattorina.

Minulta hoituvat myös erilaiset epävakavat verbaaliset ilotulitukset sekä monenlaiset Excel-taulukot.

Hanna Vaittinen

Olen koulutukseltani opinnäytetyötä vaille valmis medianomi, journalismin koulutusohjelmasta.

Työskentelen kirjoittavana toimittajana, valokuvaajana, sisällöntuottajana ja mediatyön jokatoimimiehenä. Minulla on kokemusta myös verkkosivujen suunnittelusta, järjestöviestinnästä ja pelisuunnittelusta.

Tutustu portfoliooni osoitteessa hannavaittinen.weebly.com

Hanna Allinen

Jussi Förbom

Jesse Ollula

Tomi Somervuori

POSTIOSOITE:

Lukionahde 5 E
02710 Espoo

KÄYNTIOSOITE:

Veturitallinkuja 34 G (Pohjoinen Veturitalli, 2. kerros)
00520 Helsinki

SÄHKÖPOSTI:

toimisto@mediapossehelsinki.fi

PUHELIN:

+358 465604252