Tutustu meihin

Kuvassa edessä Anu Toivola (oik.) ja Heidi Merima, takarivissä vasemmalta Johannes Repo, Jesse Ollula, Pauli Jokinen, Sirpa Pääkkönen ja Elisa Helenius

Täältä löydät tietoa mediaposselaisista ja yhteystietomme.

Heidi Merima (edessä oikealla)

Mediaposse Helsingin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Monimediatoimittaja 25 vuoden kokemuksella. Juttuni ovat voittaneet lukijaäänestyksiä ja kuviani on ollut viime aikoina useissa eri aikakauslehdissä.

Olen toinen Mediaposse Helsingin juniorikuvaajista (ammattikuvauskokemus 5-10v) ja minut voi buukata kosinta,- polttari,- hää- ja huomenlahjakuvauksiin. Kysy myös perhe- ja lemmikkikuvista sekä videoista.

Portfolioni löytyy osoitteesta http://heidimerima.simplesite.com/

Sirpa Pääkkönen (takarivi, toinen oikealta)

Olen monipuolinen sisälllöntuottaja. Kirjoitan lehtijuttuja, tiedoitteita, esitteitä, uutiskirjeitä ja tekstejä yritysten nettisivuille sekä teen somesisältöä.

Olen toinen MPH:n juniorikuvaajista (ammattikuvauskokemus 5-10v); editoin, valokuvaan ja teen kevytrakenteisia videoita.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Minulla on pitkä kokemus toimittajan työstä Helsingin Sanomissa. Olen työskennellyt myös tiedottajana ja tuottajana ennen siirtymistäni Mediaposse Helsinkiin.

Anu Toivola (edessä vasemmalla)

Monipuolinen graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Minulta luonnistuvat mm. erilaisten ulkoasujen suunnittelutyöt, taitto, logot, kuvitukset eri tyylilajein, yritysilmeet ja markkinointimateriaalit.

Olen suunnitellut ulkoasuja mm. kirjoihin, esitteisiin, flyereihin, käyntikortteihin ja julisteisiin sekä toteuttanut kuvituksia eri kanaviin.

Hyvännäköinen jälki on intohimoni. Olen tarkka typografisten ja muiden ulkoasullisten seikkojen suhteen.

Jesse Ollula (takarivi, toinen vasemmalta)

Elisa Helenius (takarivissä oikealla)

Anna Huttula (Ei kuvassa)

Anna-Mari Rautiainen (Ei kuvassa)

POSTIOSOITE:

LUKIONAHDE 5E

02710 ESPOO

KÄYNTIOSOITE:

VETURITALLINKUJA 34G (Phjoinen Veturitalli, 2. kerros)

SÄHKÖPOSTI:

TOIMISTO@MEDIAPOSSEHELSINKI.FI

PUHELIN:

0465604252