Lisäykset kohti parempaa elämää -tapahtuman ohjelmaan

Kohti parempaa elämää -tapahtuma Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla la 02.03. lähestyy ja olemme saaneet lisää ohjelmanumeroita.

Paikalla on hierojia, jotka tarjoavat osallistujille hierontaa 10-15 minuutin seteissä. Maksu on vapaaehtoinen, mutta toivomme, että maksaisit hieronnan pituudesta ja tyylistä riippuen vähintään 5-10 euroa, sillä tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteellemme.

Kerromme hyväntekeväisyydestämme lähiaikoina lisää, mutta keräämme tapahtumalla rahaa syrjäytymisvaarassa olevien nuorten työpajatoimintaan.

Toinen lisäpalveumme on tatuointitaiteilija Tomi Somervuoren tekemät tatuoinnit, joiden maksu on niin ikään vapaaehtoinen. Toivomme kuitenkin asiakkaiden maksavan vähintään 20e, sillä muutoin materiaalikustannukset nielevät kaikki tuotot. Myös tämän palvelun tuotto menee lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Paikalla on hyvinvointialan myyjiä myymässä tuotteitaan ja palveluitaan väliajoilla. Korttimaksu on mahdollinen; suuremmissa ostoksissa myös laskutusmahdollisuus.

Tarkennamme lähipäivinä tätä postausta hierojien nimillä ja Somervuoren tekemillä tatuoinneilla. Kerromme myös, miten Somervuori toteuttaa päivän tatuoinnit.

Luvassa myös kilpailu, jossa hyvät palkinnot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *