PERUTTU! Kohti parempaa elämää -tapahtuma

HUOM! Valitettavasti tapahtuma joudutaan peruuttamaan tapahtumajärjestäjän sairastumisen vuoksi. Jo veloitetuista lipuista maksetaan rahat takaisin, ja kaikkiin asianomaisiin otetaan yhteyttä mahdollisimman pian. Suurimmat pahoittelumme tästä aiheutuneesta vaivasta. Jos sinulla on mitään kysyttävää, ota yhteyttä toimisto [at] mediapossehelsinki.fi, tai numeroon +358 465604252.

Lauantaina 02.03. klo 11-19
Pasilan Vanhat Veturitallit
Osoite: Veturitallinkuja 34G, 2. kerros

Liput 15e/25e -edullisemmalla näet koko tapahtuman ja osallistut yhteen työpajaan, hieman kalliimmalla pääset molempiin työpajoihin ja itsetuntokuvauksiin. Rajattu määrä lippuja!

Tuotto ohjataan kulujen jälkeen työpajatoiminnan järjestämiseen syrjäytymisvaarassa oleville nuorille. Koska kyseessä on hyväntekeväisyystapahtuma, lippuostokset ovat sitovia. Lipun voi kuitenkin halutessaan myydä eteenpäin.

Ohjelma


klo 11.00-13.00

Anja Kailanko: Passion Test Workshop

Anja Kailanko

Työpajassa etsitään kullekin osanottajalle se itselle merkityksellisin tavoite, joka antaa elämälle uutta suuntaa ja tarkoitusta.

Anja Kailanko on ajatustavan muutos -kouluttaja. Hän on koulutukseltaan muun muassa The Thinking Into Results Facilitator ja Passion Test Facilitator. Näiden ohjelmien avulla hän on auttanut monia päästämään irti menneistä ja rajoittavista ajatuksista sekä toteuttamaan unelmansa.

Anja on peruskoulutukseltaan lähihoitaja. Edellä mainittujen lisäksi hän on Reconnective Healer, Aroma Touch -hoitaja, shiatsuhoitaja ja Reiki Master.

Varmista mukaanpääsysi työpajaan ostamalla lippu ennakkoon verkkokaupastamme ja ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mediapossehelsinki.fi.

___________________________________________________________________________

KAHVITAUKO

Tutustu näytteilleasettajiin kahvin äärellä

____________________________________________________________
klo 13.15-13.45

Mikko Malmivuo: Tavoitteiden saavuttamisen työkalupakki 


Mikko Malmivuo

Miten asettaa ja saavuttaa tavoitteita?

Unelma muuttuu tavoitteeksi, kun liität siihen suunnitelman ja aikataulun!

Mikko Malmivuo on ollut aina kiinnostunut itsensä kehittämisestä, ajanhallinnasta ja motivaatiosta.

Malmivuon mukaan tavoitteiden asettamisen taito on yksi tärkeimmistä kansalaistaidoista. Malmivuo on diplomi-insinööri, yrittäjä ja perheenisä sekä juontotehtävissä ja kilpatanssissa kouliintunut luontainen esiintyjä.

___________________________________________________________________________

13.45-14.15

Judith Sibelius: Irti menneisyyden painolastista 


Judith Sibelius

Hyvän mielen lähettiläs Judith Sibelius on tullut tutuksi Ylen kanavilta. Judith kertoo kohtalokkaasta auto-onnettomuudestaan ja siitä, miten löysi voimia ja elämäniloa muuttuneessa tilanteessa.

______________________________________________________________________________

klo 14.15-14.45

Mira Juntunen: Hyvinvoinnin ja energian avaimet


Mira Juntunen

Kehoterapeutti Mira Juntunen kertoo, miten stressi ja lääkkeiden käyttö vaikuttivat suolistoon ja miten ravinnon, liikunnan ja ajattelutavan muutokset korjaavat asiaa.

Juntusen kirja Kehon korjausopas – ohituskaista terveeseen suolistoon ja energiseen elämään julkaistiin vuonna 2018. Juntusen ja Sarhan (kts. luovuustyöpaja) yhteinen kirja Merkityksellinen minä julkaistaan syksyllä 2019.

Juntunen käy läpi kahdeksan avainasiaa, jotka vaikuttavat hyvinvointiin ja elämänenergiaan. Saat vinkkejä siitä, mistä sinun kannattaa aloittaa.

___________________________________________________________________________

klo 14.45-15.15 LOUNASTAUKO

Paikan päältä voi ostaa lounasta (tiedotamme tarkemmin lähempänä) ja myös lämmittää omia eväitä.

_____________________________________________________________________________

klo 15.15-15.45

Mikko Malmivuo: Eroon prokrastinaatiosta (vetkuttelusta) 

Mikä avuksi, kun töitä pitäisi saada tehtyä, mutta vetkuttelet verkossa? Mistä ammennat motivaation, kun hommat ei huvita?

Mikko Malmivuo on kirjoittanut kirjan Vetkuttelusta vapauteen. Hän on  valmistautunut jakamaan puheenvuorossaan tukun tehokkaita ja käytännöllisiä keinoja, joilla löydät uutta virtaa työhön.

____________________________________________________________________________

klo 15.45-16.15

Isa Merikallio: Suorituselämästä merkityselämään
Yhden sanan elämänmuutos


Isa Merikallio

Vaihda hetkeksi näkökulmaa ja riko rajasi! Vapautat samalla alitajuntasi piileviä voimavaroja.

Isa Merikallio on motiivianalyytikko, kirjailija ja yrittäjä, joka on valmentanut johtajia ja menestyjiä vapaampaan ja rennompaan elämään, tuloksista tinkimättä.

Merikallio on myös johtamisen ja itsensä johtamisen valmentaja. Hänen kirjansa Suorituselämästä merkityselämään julkaistiin maaliskuussa 2013 (Basam Books). Hän on esiintynyt TV1:n Pelastetaan duunit -sarjassa.

__________________________________________________________________________

klo 16.15-17.00

Mira Juntunen ja Anja Kailanko: Unelmasta todeksi

Konkreettisia ohjeita unelmien saavuttamiseksi

_________________________________________________________________________

KAHVITAUKO
Tutustu näytteilleasettajiin kahvin äärellä

__________________________________________________________________________

klo 17.15 → (kesto on 1-1,5h osanottajien määrästä riippuen)

Marika Sarha: Pois epäonnistumisen pelosta -työpaja


Marika Sarha

Pelko epäonnistumisesta on suuri syy sille, että epäonnistumme. Pelko jähmettää ja jäädyttää, estää käyttämästä potentiaaliamme.

Työpajassa opitaan pois pelosta lempeästi, taiteen keinoin. Maalausta ja kollaasitekniikkaa. Työpaja ei vaadi pohjatietoja tai -taitoja.

Kasvatustieteiden maisteri Marika Sarha työskentelee luovuusvalmentajana. Hän innostaa ihmisiä näkemään asiat toisin ja antaa konkreettisia, luovia työvälineitä arkeen. Marika tukee, kouluttaa ja kehittää. Hänen intohimonsa on ihmisten kohtaaminen ja yksilöissä piilevät mahdollisuudet.

Lisätietoja: www.marikasarha.com

Varmista mukaanpääsysi työpajaan ostamalla lippu ennakkoon verkkokaupastamme ja ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mediapossehelsinki.fi. Kiitos!

________________________________________________________________________________
klo 10-19 Itsetuntokuvaukset

Oletko epävarma kameran edessä? Vai alkaako ahdistus nostaa päätään jo peilin edessä? Sairaanhoitajanakin vuosia työskennellyt toimittaja-valokuvaaja Heidi Merima on erikoistunut kameraa pelkäävien tai vihaavien ihmisten kuvaamiseen.

Merima auttaa kuvattavia tuntemaan olonsa kotoisaksi kameran edessä ja pitää huolen siitä, että kaikki saavat itselleen kuvia, joihin ovat tyytyväisiä. Erikoistoiveet (profiilikuvat, CV-kuvat jne.) on mahdollista ottaa huomioon, mutta toiveet olisi hyvä kertoa jo etukäteen.

Kuvaukset järjestetään Veturitallien studiossa, joka sijaitsee luentotilan vieressä.

Varmista mukaanpääsysi valokuvaukseen ostamalla lippu ennakkoon verkkokaupastamme ja varaamalla aika täältä.

___________________________________________________________________________

Tapahtuman juontaa Erkko ”Ewe” Väisänen!

Erkko ”Ewe” Väisänen

Erkko saa ihmiset liikkeelle kerta toisensa jälkeen vauvasta vaariin ja sukupuoleen katsomatta. Tämän viihdealan moniottelijan suurimpana vahvuutena on periksiantamattoman positiivinen asenne, jolla hiljaisempikin härmäläinen innostuu. Valtaisan välittömän lavakarismansa avulla hän ottaa haastavimmankin tilanteen haltuunsa.

______________________________________________________________________________

Lisätiedot

Tapahtumatuottaja Heidi Merima, heidi.merima@mediapossehelsinki.fi Tapahtumatuottaja Anna Lindy, anna.huttula@gmail.com

Mediaposse Helsinki, p. 046 560 4252

______________________________________________________________________________

Näytteilleasettajat

Bloggaaja Masentunut mutsi;
Zinzino Oy;
TFW Konala ;
Ladycrone;
Kannaway

Tinna Pehkonen

Tinna Pehkonen, Masentunut Mutsi:

:::

Annika Valtonen

Annika Valtonen ja ja Henna-Maija Alitalo , Zinzino Oy: 

Suosittelemme terveys-ja hyvinvointituotteita, joissa keihäänkärkenä on elintärkeän rasvahappotasapainon saavuttaminen laadukkaalla, testipohjaisella kala-oliiviöljyllä, josta löytyy myös vegaaninen vaihtoehto.

Tämän balance oilin rinnalle on kehitelty kokonaisvaltaisesti toimiva hyvinvointikonsepti.

:::::

Johanna Verho, Training for Warriors:

TFW Konala on paras treenisali ikinä! Harjoittelussa yhdistyvät niin monipuolinen lämmittely, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu kuin henkinen- ja ravintovalmennuskin. Nämä kaikki yhdessä muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Kaiken harjoittelun taustalla ovat filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat vankan pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on turvallinen, monipuolinen ja ennen kaikkea tehokas harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!

:::::

Hanna Allinen, Ladycrone:

:::::

:::::


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *