Bollywood-tanssityöpaja!

Tule mukaan riemukkaaseen Bollywood-tanssityöpajaan, jonka vetäjänä on Intiassa työskennellyt tanssinopettaja-koreografi Mikaela Jokinen.

Mediaposse Helsinki järjestää syyskuun lopussa tanssityöpajan, joka sopii paitsi aloittelijoille, myös jo hieman Bollywood-tanssilajiin tutustuneille.

Paja järjestetään Helsingin Metsälässä, osoitteessa Läkkisepäntie 4 lauantaina 29.9. klo ja sunnuntaina 30.9. klo 13-15.30. Pajan hinta on 55€ ja se sisältää arvonlisäveron 24%.

Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet, vesipullon ja iloisen mielen.

Mikaela Jokinen päätoiminen tanssinopettaja, koreografi ja esiintyjä.Hän opettaa itämaista tanssia, intialaista Bollywoodia sekä erilaisia lattaritansseja kuten Salsaa ja Reggaetónia eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Mikaelan tanssipajoista pääset nauttimaan myös myöhemmin syksyllä, kun Mediaposse Helsinki tuo Metsälään itämaisen tanssin (17.-18.11, 55€) ja Reggaetónin (8.-9.12, 55€) työpajat. Näistä lisäinfoa myöhemmin!

Mikaela on innostava ja iloinen opettaja, joka luotsaa oppilaitaan ammattitaidolla. Kansantanssit ovat hänen sydäntään lähellä, mikä näkyy innostavassa opetustyylissä. Mikaela ei opeta vain koreografiaa, hän myös kertoo tanssin alkuperästä.

Bollywood on hauska ja mukaansatempaava tanssilaji, joka sekoittelee klassisen intialaisen tanssin, intialaisten kansantanssien sekä tämän päivän showtanssien liikkeitä energisesti yhteen. Musiikkina käytetään mm hittibiisejä hindinkielisistä elokuvista.

– Bollywood on hyvin ilmaisurikasta ja huumorintajuista, Mikaela kertoo.

– Rakastan opettamista ja toivon että saan kaikenikäiset,

-tasoiset ja -kokoiset ihmiset innostumaan etnisistä tansseista.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen toimisto@mediapossehelsinki.com. Sairaustapauksissa palautamme puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan.

Yksi kommentti artikkeliin “Bollywood-tanssityöpaja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *